Vastuuhenkilöt

John Gammals, puheenjohtaja, seuran perustajajäsen

John osallistui Champagne-seuran perustamiseen aikana, jolloin samppanjasta ei juuri ollut Suomessa tietoa eikä valikoimaa. Nyt on asiat onneksi toisin. Allt var inte bätt förr.

Toni Immonen, varapuheenjohtaja

Tonin viiniharrastus alkoi työn ja yrittäjyyden myötä. Hän halusi tarjota asiakkailleen arkipäivän pieniä nautintoja hyvän kahvin, leivonnaisten, viinien ja samppanjan  muodossa. Toni oli lanseeraamassa samppanjaseuraa uudestaan vuosien hiljaiselon jälkeen ja toimi sen puheenjohtajana 2009-2019.

Mika Marjakangas, hallituksen jäsen

Arkisin Mika toimii yrittäjänä ja vapaa-aika hänellä kuluu erilaisten ruoka- ja viiniharrastusten parissa.

Tuomas Virtanen, hallituksen jäsen

Tuomaksen viiniharrastus alkoi työn ja yrittäjyyden kautta. Tuomas on seurassa kuulu herkkusuu, jolla on aina ehdotuksia hyvistä samppanjoista ja osuvat analyysit kulloinkin maistettavan samppanjan luonteesta. Tuomas oli lanseeraamassa seuraa uudelleen vuosien hiljaiselon jälkeen.