Vastuuhenkilöt

Toni Immonen, puheenjohtaja

Tonin viiniharrastus alkoi työn ja yrittäjyyden myötä. Hän halusi tarjota asiakkailleen arkipäivän pieniä nautintoja hyvän kahvin, leivonnaisten, viinien ja samppanjan  muodossa. Toni oli lanseeraamassa samppanjaseuraa uudestaan vuosien hiljaiselon jälkeen.

John Gammals, varapuheenjohtaja, seuran perustajajäsen

John osallistui Champagne-seuran perustamiseen aikana, jolloin samppanjasta ei juuri ollut Suomessa tietoa eikä valikoimaa. Nyt on asiat onneksi toisin. Allt var inte bätt förr.

Kristiina Lindfors, rahastonhoitaja

Kristiina on hallituksen uusin jäsen. Hänen vastuullaan on yhdistyksen taloudenpito. Kristiinan samppanjanharrastus on kestänyt vuosia ja hänelle tärkeintä samppanjassa on sen nauttiminen hyvässä seurassa.

Tuomas Virtanen, hallituksen jäsen

Tuomaksen viiniharrastus alkoi työn ja yrittäjyyden kautta. Tuomas on seurassa kuulu herkkkusuu, jolla on aina ehdotuksia hyvistä samppanjoista ja osuvat analyysit kulloinkin maistettavan samppanjan luonteesta. Tuomas oli lanseeraamassa seuraa uudelleen vuosien hiljaiselon jälkeen.

Minna Lehtipuu, hallituksen jäsen

Minna on harrastanut samppanjaa pitkään sekä työn että vapaa-ajan puitteissa ja on kuulunut Suomen Champagne-seuraan vuodesta 2008. Hänen vastuullaan on seuran tiedotustoiminta ja sosiaalinen media. Champagne-seura on Instagramissa @champagneseura.