Vastuuhenkilöt

 • Toni Immonen, puheenjohtaja

  Toni Immonen, puheenjohtaja

  Tonin viiniharrastus alkoi työn ja yrittäjyyden myötä. Hän halusi tarjota asiakkailleen arkipäivän pieniä nautintoja hyvän kahvin, leivonnaisten, viinien ja samppanjan  muodossa. Toni oli lanseeraamassa samppanjaseuraa uudestaan vuosien hiljaiselon jälkeen.

 • John Gammals, varapuheenjohtaja, seuran perustajajäsen

  John Gammals, varapuheenjohtaja, seuran perustajajäsen

  John osallistui Champagne-seuran perustamiseen aikana, jolloin samppanjasta ei juuri ollut Suomessa tietoa eikä valikoimaa. Nyt on asiat onneksi toisin. Allt var inte bätt förr.

 • Inkeri Huttu, rahastonhoitaja

  Inkeri Huttu, rahastonhoitaja

  Inkerin viini- ja samppanjaharrastus alkoi työn myötä. Loiren laaksossa vietetyn kesän aikana tuli opiskeltua ranskalaista ruokakulttuuria ja sieltä alkanutta kiinnostusta ja oppeja sitten sovellettiin käytäntöön, kun Suomessa vieraileville kansainvälisille asiakkaille piti valita illallismenuja ja –viinejä.

 • Tuomas Virtanen, hallituksen jäsen

  Tuomas Virtanen, hallituksen jäsen

  Tuomaksen viiniharrastus alkoi työn ja yrittäjyyden kautta. Tuomas on seurassa kuulu herkkkusuu, jolla on aina ehdotuksia hyvistä samppanjoista ja osuvat analyysit kulloinkin maistettavan samppanjan luonteesta. Tuomas oli lanseeraamassa seuraa uudelleen vuosien hiljaiselon jälkeen.

 • Minna Lehtipuu, hallituksen jäsen

  Minna Lehtipuu, hallituksen jäsen

  Minna on harrastanut samppanjaa pitkään sekä työn että vapaa-ajan puitteissa ja on kuulunut Suomen Champagne-seuraan vuodesta 2008.